Doelgerichte citymarketing

Citymarketing is hot. Steeds meer grote en kleine steden ontdekken dat zij iets moeten doen aan hun imago om andere processen op gang te brengen. Hoe meer de naam genoemd wordt in de wandelgangen, hoe beter. Liefst natuurlijk op een positieve manier. ‘Alle nieuws is goed nieuws’ is oud nieuws. Een goede reputatie is alles bij citymarketing. Kijk hier wat wij voor u kunnen doen.

Nadenken over citymarketing

Steden zien het voordeel van een positieve uitstraling. Maar hoe ga je je als stad neerzetten? Wat zijn de belangrijke kenmerken, wat wordt al gewaardeerd door bewoners, ondernemers, werkers en bezoekers? Wat kan worden versterkt? Is er een link met verleden, industrie of huidige ontwikkelingen, die kan worden ingezet of benadrukt? Citymarketing is niet gewoon maar wat roepen. Citymarketing vraagt om een gedegen onderzoek, een heldere strategie en langdurige, krachtige marketingcommunicatie.

Citymarketing by Garlic

Garlic, vastgoedmarketing, is een bureau voor creatieve concepten, heldere strategieën en krachtige, doelgerichte middelen. Of het nu gaat om de verkoop van een nieuwbouwijk, de communicatie rondom stedelijke ontwikkelingen of gebieds- en citymarketing. Uitgangspunt is altijd de gebruiker en de bezoeker. Wie zijn de doelgroepen, welke kenmerken hebben die doelgroepen, wat zijn behoeften en wensen, hoe kunnen we de doelgroepen enthousiasmeren en uitnodigen? Welke gevolgen hebben concepten voor de stedelijke ontwikkeling van de stad, voor de infrastructuur, voor financiële, culturele en economische processen en voor de openbare ruimte? Welke knelpunten zijn er, hoe lossen we die op, wie zijn de stakeholders? Citymarketing is een uitgebreide conceptualisering van de groei van uw stad.

Neem contact op voor deskundige citymarketing

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie, heeft u vragen, wilt u kennismaken? Ga naar onze website. Wij vertellen u daar meer over onze werkwijze als bureau voor citymarketing en helpen u graag verder.