EN NU

Inspiratie voor uw klant en voor u!

A happy customer is a joy forever. Is uw klant tevreden? En blijft hij dat ook? Tot aan de verkoop geeft u veel aandacht aan de potentiƫle koper van de woningen in een project. Zodra de koopcontracten zijn ondertekend, is er weinig contact meer en verliest u hem uit het oog. Jammer, want dat kan invloed hebben op uw naam en merk.

Heeft u inzicht in de customer journey en weet u waar u uw product kunt verbeteren? Weet u of en waar u tijdens het traject steken hebt laten vallen? Of het contact goed is verlopen? Wilt u het proces voor uw toekomstige klanten optimaliseren, beter met uw klant communiceren en uw imago versterken? Dan is het tijd voor EN NU.

EN NU is een inspirerend state-of-the-art woonboek, een cadeau aan uw koper voor het vertrouwen dat in u is gesteld. Daarmee gaat uw klant met een goed gevoel de volgende fase in.

Tegelijkertijd koppelen we aan dit boek een door ons ontwikkelde tool waarmee we inzichten bieden in de beleving van de consument. En bovendien verzorgen we de communicatie tijdens het bouwtraject zodat het project in lijn van de verkoopcommunicatie wordt voortgezet en een herkenbare afzender behoudt.

EN NU maakt u het verschil. U versterkt uw bedrijf als merk en geeft een krachtige impuls aan de tevredenheid van uw klanten.

ENNU_producten

CTA_ENNU


captcha


Ja, ik ga akkoord met het privacystatement