Antoni

In het Leeuwenhoekkwartier, tussen hartje Delft en het vernieuwde station, komt Antoni. Een heel bijzonder, dynamisch, multifunctioneel gebouw, waar wonen samen gaat met ontmoeten, leren, experimenteren, beleven, verblijven en genieten. De nieuwste innovaties en ideeën op het gebied van techniek en duurzaam design staan centraal. Dat is onder andere zichtbaar in de flexibele plattegronden van de riante loftwoningen en de Start Smart designs voor de compacte studio’s. Bovendien is er een vindingrijke parkeervoorziening voor eigen auto’s en deelauto’s.

Voor de marketing van de woningen wordt ingezet op duurzaamheid, nieuwe technologie en de flexibiliteit die wordt geboden. De studio’s worden geleverd in een woonstijl voor keuken, badkamer en vloeren, die de koper meteen kiest bij de aankoop van de woning. De loftwoning wordt casco geleverd met basisvoorzieningen en kan naar eigen wens worden ingedeeld. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een turn-key ontwerp met afbouw. Energiezuinig, comfortabel, flexibel, maar vooral een bijzonder gebouw met unieke mogelijkheden.

 

Garlic creëerde de campagne, de look&feel en de middelen. Verbinding is het uitgangspunt. De woningen worden onder het motto Slim wonen in Delft in de markt gezet. De verbinding met de rest van het gebouw en met Delft wordt in de campagne verbeeld door het woordje ‘met’: gemak met service, relaxen met style, genieten met Merlot, Delft met vrienden. Antoni is your connection with Delft.

Opdrachtgever: Vink Bouw
Website: www.woneninantoni.nl

marketingconcept, naam, slogan, project stijl, look & feel, campagne, fotografie, verkoopreclame, hoogsegment, projectpromotie, reclame middelen, Facebook campagne en advertenties, socialmedia, offline promotie, grafische middelen