At Amstel

Elkaar ontmoeten is het centrale thema in de marketing voor At Amstel. De locatie moet bekendheid krijgen, daarom brengen we de plek met de campagneslogan Let’s meet naar de doelgroep. At Amstel wordt a place to be. Een ontmoetingsplek dicht bij het kosmopolitische centrum van Amsterdam en dicht bij ontspannend groen. The best of both worlds. De pay-off is dan ook Smooth city living.

Op een oud industrieterrein bij de Oudekerkerdijk in een bocht van de Amstel in Amsterdam-Oost ligt Amstelkwartier. Hier verrijst een nieuwe woonwijk. Onderdeel van de eerste fase is At Amstel, een modern gebouw met 44 koopappartementen op het mooiste plekje in de wijk: tussen twee beeldbepalende, historische gebouwen met een fenomenaal uitzicht op de Amstel. Een toplocatie.

Met een beperkt marketingbudget. We benaderen de doelgroep daarom voornamelijk digitaal. Een uitgebreide Facebook-campagne en online displaycampagne zorgen voor zo veel geïnteresseerden (1200) dat belangstellenden voor de presale worden uitgenodigd op vaste tijdstippen. Na de presale zijn alle appartementen verkocht.

Opdrachtgever: van Wijnen
Website: www.atamstel.nl
marketingstrategie, projectnaam, projectstijl, gebiedspromotie, nieuwbouwproject reclame, hoog segment kopers, socialmedia community, online campagne, effectieve verkooppromotie, guerrilla actie