Bij de Sluys

Schellingwoude is de droom van iedere liefhebber van dorps wonen dicht bij de stad. Lieflijk, landelijk. Midden in de geschiedenis van Amsterdam, langs de oude Waterlandse Zeedijk, dicht bij de Oranjesluizen. En ook heel dicht bij de binnenstad. Ideaal. En op deze dorpse, romantische locatie komen zeven mooie (halfvrijstaande) villa’s onder architectuur, passend bij de sfeer van het dorp.

De zeven van Schellingwoude kregen allemaal een eigen naam: de dijkwerker, de steenzetter, de ingenieur, de sluisgaarder, de kantonnier, de sluismeester. Een hoog segment eengezinswoningen in het authentieke dorpje tegenover de oude sluis. De royale tuinen, de garage en de aanbouwmogelijkheden zijn uniek onder de rook van Amsterdam. Daarop lag dan ook de nadruk van de campagne die Garlic bedacht: de uniciteit van de woningen op die locatie, een limited edition. Een bijzondere kans om hier te mogen wonen!

 

Garlic verzorgde de marketingstrategie, bedacht de namen voor de woningen, verzorgde de sfeervolle fotografie en creëerde de look&feel en de middelen voor het project. De woningen zijn meteen verkocht.

Opdrachtgever: Van Wijnen

naam, project stijl, look & feel, campagne, fotografie, verkoopreclame, hoogsegment, projectpromotie, reclamemiddelen, Facebook-campagne en advertenties, socialmedia, online-displaycampagne, banners, offline promotie, grafische middelen