Cocoa Connect

8 maart… wat een heerlijke dag. Letterlijk. Op het Chocoa Festival komen liefhebbers van chocola en chocolademakers bij elkaar. Om de ongekende kwaliteit van goede, smaakvolle en duurzame chocola te proeven. Te ervaren! Chocoa Festival wil bijdragen aan de groei van consumptie en productie van duurzame cacao en chocolade. En daarom is tijdens het festival een nieuw platform gelanceerd: www.cocoaconnect.org. Ontworpen en gebouwd door Garlic.

De site www.cocoaconnect.org is een portal voor kennisuitwisseling over een duurzame cacoa-industrie. Betrokkenen delen ervaringen, leren van experts, ontmoeten gelijkgestemden, participeren in onderzoeken en pilot cases en dragen bij door hun kennis toe te voegen.

 

Wij verzorgden de strategie voor de communicatie, de look & feel en we ontwikkelden de middelen. Daarbij begeleidden wij de organisatie bij social-media-activiteiten en de stap naar internationale marketing. Er waren dan ook veel belangstellenden uit het buitenland, zoals de ambassadeurs uit Equador en Kameroen, vertegenwoordigers van chocoladefabrikant Mars, van het Deense instituut voor ISO-certificering en van UTZ Certified, een keurmerk voor duurzame landbouw. De website is inmiddels volop in gebruik. Met iedere maand de focus op een nieuw thema.

Opdrachtgever: KIT
Website: www.cocoaconnect.org
kennisplatform, look & feel, brand promotie, socialmedia strategie, socialmedia lezing, communicatiemiddelen, internationaal bereik