Curacaostraat

In de gezellige Korrewegwijk, op fietsafstand van het centrum van Groningen, bouwde ontwikkelaar Lefier zestien eengezinswoningen en twintig appartementen. Met groen in de straat en voldoende parkeerplaatsen voor iedereen.

De Curaçaostraat heeft alles wat jij wil.

Dat dit echt zo was, lieten we vertellen door de eerste kopers. Stefan vertelde over zijn eigen koninkrijkje in de Curaçaostraat, zijn eerste appartement – hij hoefde niet meer te vechten over wie de afstandsbediening beheert. Rhiana had eindelijk een eigen kamer voor de kinderen –geen struikelpartijen meer over rondslingerende schoenen of speelgoed. En Joris en Meike kozen voor een maisonnette met ieder een eigen ruimte – heel belangrijk om de relatie goed te houden. Lefier richtte zich met dit project op mensen die een betaalbare koopwoning zochten in de stad. Wij richtten ons op hun lifestyle om hen te bereiken.

Opdrachtgever: Lefier
nieuwbouwproject communicatie, projectnaam, projectstijl, nieuwbouwproject reclame, verkoopreclame, ambassadeurschap, participatie omwonenden, vastgoedreclame, projectbranding