Dorps en sfeervol wonen

Niet alle opdrachtgevers willen een doelgroeponderzoek of uitgebreide marketingstrategie van ons. Sommige hebben al helder voor ogen wat zij willen en vragen Garlic om de middelen te maken. Ook dat doen wij graag. BPD werkt met vaste stramienen voor brochures en verkoopwebsites en voor hun project De Laaghe Veluwe in Harderwijk hebben zij die middelen nodig. Kunnen wij nog waarde toevoegen aan wat er al ligt aan vaste opmaak en beeldredactie? Jazeker.

Klein obstakel is dat het plan een onderdeel is van een fase van een nieuwe wijk. Daarbij wordt Harderweide, deze nieuwe wijk, ook nog gebouwd door verschillende ontwikkelaars. Te ingewikkeld om te communiceren, wij kiezen voor een duidelijke propositie. Dorps en sfeervol wonen met alle aantrekkelijkheden van veel werelden.

 

Nieuwbouwwijk De Laaghe Veluwe komt in de nieuwe wijk Harderweide op een kwartiertje fietsen van de oude Hanzestad Harderwijk. Heerlijk Harderwijk, zeggen ze zelf. Met alles erop en eraan. In het historische centrum van Harderwijk vind je gezellige reuring. Maar heb je zin in rust? Dan zijn daar de bosrijke Veluwe met al haar natuurschoon in je achtertuin en de verfrissende randmeren in je voortuin. De Laaghe Veluwe biedt die werelden: groen en blauw, bos en water, rust en reuring. Maar vooral modern gemak in een historisch-dorpse sfeer.

Dat wordt dan ook benadrukt in de sfeer van de beelden en de teksten. De ontspanning, het recreƫren, het natuurschoon, de rust, de variatie in woningen en in omgeving. De opdrachtgever is blij verrast hoe Garlic binnen de lijntjes heeft gekleurd en toch een eigen palet heeft toegevoegd.

 

Opdrachtgever: BPD