De Binderij

Een project voor wie iets bijzonders zoekt. Wonen en werken aan een levendig vaarwater op loopafstand van de grachtengordel op een unieke locatie. Op het terrein van de voormalige boekbinderij Stokkink in de Amsterdamse Frederik Hendrikbuurt werd een opmerkelijk woningbouwproject gerealiseerd: de combinatie van renovatie van het oude bedrijfsgebouw met de nieuwbouw van drie verschillende woongebouwen. Een inspirerende woonomgeving met behoud van de industriële sfeer.

Aan Garlic de taak om een plan van aanpak te bedenken om dit project met vier verschillende gebouwen onder de aandacht te brengen en uit te werken naar diverse communicatiemiddelen. De uitdaging was om één sfeer te creëren voor vier verschillende doelgroepen. Het bedenken van de projectnaam, De Binderij, de stijl en het imago van dit omvangrijke project heeft zijn vruchten afgeworpen. In no time zijn de woningen verkocht. Het logo, de verkoopbrochure en de overige promotionele uitingen voor dit project zijn ook door Garlic verzorgd.

Opdrachtgever: De Key, PFC2
project branding, monumentale renovatie, nieuwbouwproject reclame, reclame aanpak, look & feel, grafisch ontwerp, online reclame