De Buitenkans

Met de Buitenkans koop je niet alleen een huis, je krijgt de omgeving erbij. De wijk was booming! Vooral bij jongeren, want alles is dichtbij. Je bent zo de stad, zo bij het strand, zo in Zuiderpark met onder andere Parkpop als groot evenement. Ook zijn er prettige winkelcentra in de buurt. In Den Haag Zuid-West leef je ruim, leef je in het groen, leef je buiten. De drie woontorens krijgen dan ook die namen: ruimte, lucht en licht. Voor een vliegende start van je wooncarrière.

De Buitenkans betrof relatief goedkope woningen voor een gemêleerd publiek, op een unieke locatie in Den Haag. Garlic dacht mee over de positionering: wie is de doelgroep, hoe gaan we die aanspreken en bereiken en welke middelen zetten we in? Vervolgens hebben we de identiteit neergezet, een leefstijlgevoel. In de toon, de inhoud en de sfeer van het beeldmateriaal herkende de doelgroep zich en voelde zich meteen thuis: ‘daar wil ik wonen’. Het resultaat was dat binnen drie maanden het project nagenoeg was verkocht!

Opdrachtgever: Vestia
marketingstrategie, nieuwbouwproject communicatie, gebiedspromotie, nieuwbouwproject fasering, projectnaam, projectstijl, nieuwbouwproject reclame, verkoopreclame, grafisch ontwerp, online middelen, offline middelen, guerrilla actie