De IJsseltuinen

Wonen aan de oever van de Oude IJssel. In het groen, aan het blauw. De IJsseltuinen was een bestaande wijk met ongeveer 220 woningen die ongeveer vijf jaar geleden zijn opgeleverd. Enkele stroken grond aan de rand van het plangebied bleven braakliggend terrein. Hier werden uiteindelijk toch nog woningen neergezet.

De levendige woonwijk ligt in Doetinchem dicht bij het centrum en bestaat uit villa’s aan het water, appartementen, vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. De nieuwe wijk is ontworpen in strakke, moderne, witte kubussen. Een lichte, eigentijdse stijl die goed past bij de bestaande bebouwing. Samen een heel divers aanbod.

Het doel van de beurs is zo veel mogelijk geïnteresseerden werven. Voorafgaand aan de beurs worden ansichtkaarten uitgedeeld aan alle inwoners van de bestaande IJsseltuinen zodat ze op de hoogte zijn van het project. Deze mensen wonen er inmiddels vijf jaar en willen misschien wel weer verhuizen. Daarnaast zijn deze mensen natuurlijk de beste ambassadeurs. We borduren voort op het succes van vijf jaar geleden. De boodschap op de ansichtkaart: Een nieuwe fase, een nieuwe kans.

Opdrachtgever: VolkerWessels vastgoed
Website: www.deijsseltuinen.nl
projectpromotie, projectnaam, projectstijl, woningverkoop, middelen nieuwbouwproject, vastgoedreclame