De Spil

Een geweldig vakman, met een fantastisch team. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat zijn potentiële klanten begrijpen welke meerwaarde hij vertegenwoordigt? Garlic werkt samen met deze klant aan een nieuwe marketingstrategie, een nieuwe naam en nieuwe middelen. Alles draait om De Spil.

Onze klant, Ron van Peufflik, manifesteerde zich op de markt met drie pijlers: Sport Inzicht, Bouw Inzicht en Inzicht! Een autoriteit op het gebied van projectbegeleiding met specialistische kennis en jarenlange ervaring in de bouw van kantoren en woningen én vooral in de bouw van sportfaciliteiten. Samen met hem brengen we al zijn kwaliteiten in beeld, onder de noemer van één overkoepelend bedrijf. De Spil. Ron fungeert immers als de spil in het bouwproces. Het verbinden van alle activiteiten, processen en actoren in zo’n traject, is zijn grote kracht.

Het bedrijf heeft nu een heldere, professionele uitstraling. De middelen die wij ontwierpen, communiceren op moderne en transparante manier de meerwaarde van De Spil voor ieder bouwtraject.

Opdrachtgever: De Spil
Website: www.despil.eu
marketingstrategie, bedrijfscommunicatie, positionering, naam, logo en huisstijl, brand promotie