Strij en Blij = Strijen 100% naturel

Strijen, het oudste dorp in de Hoeksche Waard, krimpt. Als er niet snel een tegenbeweging op gang komt, vertrekken de winkeliers, krijgen scholen te weinig leerlingen en verenigingen te weinig leden. Het was tijd voor de grote ommekeer. Promotie van Strijen door Strijen. Huidige en nieuwe inwoners sprongen in de bres voor Strijen. Het werd een oproep tot actie: Strijen moet meer op de kaart.

Strij en Blij was een bijzondere promotiecampagne waarbij bewoners als ambassadeur van het dorp optraden. Zij konden foto’s insturen van de mooiste plekken in de omgeving, in het dorp en van elkaar. Daarvoor waren wegwerpcamera’s ter beschikking gesteld en bewoners gebruikten natuurlijk ook hun eigen camera. Zo werd enkele maanden lang in de wijde regio promotie gemaakt voor de gemeente Strijen, met als motto: een gemeente waar het goed wonen en leven is. De beste foto’s werden gepubliceerd tijdens een expositie.

Ook bekende Strijenaren deden mee, die elkaar de camera doorgaven. Zo verscheen elke week een foto van een Strijense bekende in de regionale media. De woningen van HW Wonen werden gepositioneerd als puur & echt wonen in een ongedwongen sfeer in een omgeving waar de lucht heerlijk fris is. 100% naturel. Strijen.

Opdrachtgever: HW Wonen
Website: www.woneninstrijen.nl
marketingstrategie, nieuwbouwprojectcommunicatie, projectnaam, projectstijl, gebiedspromotie, nieuwbouwproject reclame, verkoopreclame, grafisch ontwerp