‘t Loof

Voorheen was het een bloeiend tuincentrum, nu wordt het een vriendelijk, groen erf: op de locatie van tuincentrum De Schouw in Houten komen tien mooie, halfvrijstaande villa’s voor een hoog segment. Ruime, uiterst duurzame eengezinswoningen met hoge, dorpse puntdaken, een dynamisch gevelbeeld en veel keuzemogelijkheden. De woningen hebben een fijne, grote achtertuin en een voortuin aan het hoefvormige erf. Parkeren gebeurt op eigen grond. Bezoekers parkeren in groene parkeerkoffers in de hoef. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke en eerlijke dorpse sfeer.

Het bijzondere aan dit project zijn de hypermoderne woningen met uiterst duurzame innovaties. De villa’s van ’t Loof gaan een stap verder dan een EPC van 0,4: zij voldoen al aan de regelgeving voor 2021. Dat is terug te zien in moderne, duurzame, comfortabele systemen en in innovaties als infiltratiekratten om regenwater op te vangen. Een prima uitgangspunt om te gebruiken in de de marketing. De nadruk van de campagne lag dan ook op duurzaamheid met de slogan: ‘(h)eerlijk wonen in Houten’. De interesse was groot en alle woningen zijn verkocht.

Opdrachtgever: CZP Investments

Website: www.hetloof.nl

villa’s, verkoopreclame, hoogsegment, projectpromotie, nieuwbouwproject look & feel, projectbranding, nieuwbouwproject middelen, Facebook advertenties, socialmedia campagne, offline promotie, grafische middelen, verkoopbrochure, start verkoop