War Child

De 10-jarige Rasha vluchtte met haar familie naar Libanon toen de bommen letterlijk bij hun op de stoep vielen. In haar slaap hoort ze de bommen nog steeds afgaan … War Child helpt kinderen als Rasha weer kind te zijn.

Nadat we al eerder het ontwerp voor hun eerste website ontwikkelden, maakten we het ontwerp voor de nieuwe, digitale lespakketten en een herziene corporate brochure van War Child. Miljoenen kinderen groeien op in oorlog en dat heeft een verwoestende invloed op hun ontwikkeling. De programma’s van War Child helpen oorlogskinderen trauma’s te verwerken en de kracht te ontwikkelen om hun eigen toekomst en die van hun omgeving positief te beïnvloeden.

In de opzet van de brochure zijn de verschillende niveaus waar War Child op opereert, visueel gemaakt. Via diverse stappen van uitvouwen kom je steeds dieper in de organisatie. En uiteindelijk kom je bij de kern van de zaak: de gebieden waar War Child zich actief inzet voor kinderen die slachtoffer zijn van oorlogen.

Garlic draagt graag bij aan een betere en mooiere wereld. War Child is een van de organisaties die we graag belangeloos ondersteunen door onze kennis en creativiteit in te zetten voor hun middelen. Dat deden we ook voor het Jaarverslag War Child Holland in Uganda.

 

Opdrachtgever: War Child
communicatiemiddelen, huisstijlkaders, grafisch ontwerp, online middelen, offline middelen