ZNDPNT

Bij heerlijk zomers weer denk je aan Zandvoort. Zon, zee, strand en ontspanning. Zandvoort is echter veel meer dan warm zand in de zomer. Maar je moet er wonen om te weten hoe dynamisch en gezellig Zandvoort is. En hoe enorm veel er te doen is.

Dat uitnodigende dorp met de dynamiek van zomerse en winterse activiteiten staat centraal in onze campagne voor ZNDPNT, een speels complex in het centrum van het gezellige dorp. Rust en wijdse uitzichten, maar ook trendy caf├ęs, knusse restaurants, en iedere maand een lijst van culturele, sociale of sportieve hoogtepunten. Alle middelen die wij maken, ademen de sfeer van beweging en ruimte. Tijdens de informatiebijeenkomsten werd die ruimte letterlijk verbeeld door een ingekleurde plattegrond van een appartement in een schaal van 1:1. Met echte meubelen op die plattegrond kreeg de bezoeker al snel gevoel voor zijn nieuwe appartement. Een grappige actie met veel effect. Ook de verkoop van dit project verloopt vlot.

Opdrachtgever: De Nijs
Website: www.zndpnt.nl

projectaanpak, meerdere doelgroepen, nieuwbouwproject reclame, projectpromotie, Facebook reclame, out of the box promotie nieuwbouw