Pakkende vastgoedcommunicatie voor uw projecten

U zoekt een deskundig bureau voor vastgoedcommunicatie. Een professioneel en betrokken reclamebureau, dat uw klant centraal stelt bij alle uitingen rondom uw vastgoed. Garlic vastgoedmarketing, dus. Ons bureau is gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie. Of het nu gaat om een transformatie van een bejaardentehuis naar moderne seniorenzorgappartementen, nieuwbouw van bijzondere woningen voor een hoog segment, de promotie en verkoop van kavels voor zelfbouwers … wij creëren een sterke strategie, ontwerpen een helder communicatieplan en voeren de middelen zelf uit. Kijk hier wat wij voor u kunnen doen.

Vastgoedcommunicatie voor alle doelgroepen

U plant een nieuwbouwbuurt waar gezinnen samen een nieuwe community gaan vormen. U biedt een mooi stuk grond aan voor kavels waarop mensen hun droomhuis kunnen bouwen. U wilt een wijk met verouderde woningen renoveren, maar de bewoners zijn niet overtuigd. U heeft het mooiste stukje grond veroverd om villa’s op te bouwen voor het hogere segment … Hoog segment, laag segment, stedelijke binnenstadbewoners of dorpsbewoners met groene vingers, kopers voor wie alles tiptop en af moet zijn of kluskopers en zelfbouwers … Garlic vastgoedmarketing doet uw vastgoedcommunicatie naar alle doelgroepen. Garlic is goed voor iedereen.

Vastgoedcommunicatie voor alle klanten

De diversiteit is niet alleen terug te zien in de doelgroep van de klant, maar ook in onze klant zelf, ofwel onze opdrachtgevers. Wij doen vastgoedcommunicatie voor meerdere gemeenten, voor gerenommeerde bouwbedrijven, voor kleine en grote projectontwikkelaars, voor investeerders, woningbouwcorporaties en particuliere eigenaren van grondposities. Vanuit de doelgroep denken we na over de vastgoedcommunicatie, ongeacht de opdrachtgever.

Neem contact op met ons bureau voor vastgoedcommunicatie

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie, heeft u vragen, wilt u een vastgoedproject in de markt zetten? Ga dan naar onze website. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze bij vastgoedcommunicatie.