Smaakvol en out of the box

De gebruiker … hij wordt nogal eens vergeten. Hij moet in een gebouw of gebied wonen, werken, winkelen, creëren of recreëren. Wat vindt de gebruiker van belang in zijn woon- of werkomgeving? Wat zijn de sterke en zwakke kenmerken van de omgeving, van het gebouw? Wat zijn zijn verwachtingen, zijn dromen? Wij weten hoe belangrijk het is om naar zijn mening te luisteren.
 

Garlic is een vastgoedmarketing- en communicatiebureau voor vastgoedprojecten in het hele land. We communiceren over huisvesting en herhuisvesting, over renovatieprojecten en over verhuur en verkoop van nieuwbouwprojecten. Om de juiste doelgroep te definiëren en de mening van de gebruiker te kennen, doen wij doelgroepen- en locatieonderzoek voorafgaande aan de ontwikkeling van een visie. We onderzoeken daarbij wensen en leefstijlen, want gevoel, beleving, imago en positionering zijn belangrijke elementen in de marketingstrategie.

 

Die krachtige strategie vertalen wij naar smaakvolle, creatieve concepten en de juiste mix van middelen, die helder en doeltreffend de boodschap overbrengen. We ontwerpen de look-and-feel, schrijven relevante content en zorgen voor doeltreffende online en offline uitingen

CTA2

Garlic: een aantrekkelijke, veelzijdige en creatieve partner.