Slider

This is how
we do it

Gebruikmaken van onze expertise?

campagnes

We vinden en bereiken de juiste doelgroep met een prikkelende campagne! Een gebiedsontwikkeling, een nieuwbouw- of renovatieproject, verkoop of verhuur. Jouw project maken we online en offline zichtbaar en gewild. Met gebruik van actuele en nieuwe kanalen. We bedenken strategie en campagne en produceren alle middelen.

Resultaat: je project verloopt succesvol. ➞ Let’s Talk!

campagneproces

(re)branding

Hoe wil je jouw bedrijf of merk positioneren? Welke belofte doe je aan je doelgroepen? Hoe zet je merk, product of dienst goed in de markt? Wij bedenken brandingstrategie, concepten, marketingcampagnes en de social-mediastrategie. En we produceren alle middelen, on- en offline.

Resultaat: je hebt een heldere brand identity en weet je te onderscheiden van concurrenten. De juiste doelgroep kent jouw merk en wil jouw product of dienst afnemen.➞ Let’s Talk!

brandingproces

participatie

Bij renovatie gaan we in gesprek met bewoners. Bij transformatie of nieuwbouw ook met omwonenden en stakeholders. We zorgen voor heldere, tijdige informatie. Voor inspiratie, transparantie, organisatie en participatie. En voor regelmatig contact en duidelijkheid over mogelijkheden.

Resultaat: je krijgt goed inzicht in de wensen en knelpunten, met een soepel proces creëren we draagvlak.➞ Let’s Talk!

participatieproces

gebiedsontwikkeling

We bedenken een marketingconcept, strategie en plan van aanpak bij plannen voor braakliggend terrein, oude stadswijk, verdichtingsopgaven of stadsuitbreidingen. We produceren alle middelen online en offline.

Resultaat: je doelgroep krijgt locatie en jouw toekomstvisie scherp op het netvlies en gaat het gebied herkennen en gebruiken. De locatie krijgt betekenis.➞ Let’s Talk!

speciale uitgaven

We zijn een fullservice marketing- en communicatiebureau. We bedenken relevante content en creëren aansprekend design. Voor brochures, websites, social media. En voor specials als jubileumboeken, jaarverslagen en bijzondere uitingen. We bedenken het concept en maken alle uitingen.

Resultaat: je hebt mooie, uitnodigende, verrassende, argumentatieve middelen om je doelen te bereiken.  ➞ Let’s Talk!

tenders en transformaties

Ben je bezig met een positie verwerven via een tender of met plannen voor transformatie van zorgvastgoed, oude scholen of leegstaande fabrieken? Met kennis, ervaring en kritische blik versterken we je concept. We produceren alle middelen, zoals een overtuigende presentatie.

Resultaat: een inhoudelijk en argumentatief versterkt plan, spectaculair en uitnodigend. ➞ Let’s Talk!

en nu — aftersales

Via ons aftersales-traject blijven we in gesprek met je kopers totdat ze de sleutel hebben. Met onze innovatieve tool krijg je inzicht in de customer journey en de beleving van jouw consument. We produceren alle middelen die hiervoor nodig zijn.

Resultaat: kopers en huurders zijn tevreden ➞ Let’s Talk!

onderzoek

We doen kwalitatief marktonderzoek, doelgroepenanalyses en locatie-onderzoek. Zo krijg je duidelijkheid in de behoeften van je doelgroepen, de omgevingskenmerken van je project en trends in woningtypen, duurzaamheid en sociale omgeving. We produceren een helder en inzichtelijk verslag.

Resultaat: je kent de behoeften van je doelgroepen en kunt op basis hiervan je product optimaliseren, met een succesvolle verkoop tot gevolg.
➞ Let’s Talk!