Slider

Required
taste

‘Waarom heten jullie eigenlijk Garlic?’

Die vraag wordt ons heeeeeeel vaak gesteld. We heten zo omdat knoflook goed voor je is. Of je er nu van houdt of niet. Wij zijn smaakmakers.

Met een focus op jouw doelgroep. Hou jij niet van paars, maar je doelgroep wel? Dan wordt het toch paars. Het gaat om wat werkt voor de doelgroep en niet om persoonlijke voorkeuren. Garlic is goed voor jouw klant en dus goed voor jou. 

We zijn al bijna 20 jaar een creatief fullservice marketing- en communicatiebureau. En goed georganiseerd. We hebben plezier in het samen brainstormen. In het meedenken met jou om je plannen te optimaliseren. En we zijn trots op de mooie middelen die we maken. Flexibel zijn we ook. We zijn niet de duurste en ook niet de goedkoopste, maar je krijgt altijd meer waarde voor je geld. We werken met een flexibele schil, zodat we altijd alle disciplines kunnen aanbieden. Jij hebt er geen omkijken naar. 

in the
spotlight

on the
air …

Smart city en vastgoedmarketing

Marco Maréchal praat tijdens Smart Mobility met Cassandra Salvo van Garlic vastgoedmarketing.

Garlic vastgoedmarketing is al twintig jaar een creatief fullservice reclamebureau. Wat zijn de trends op dit gebied, hoe zien ze de toekomst en wat is de link van vastgoedmarketing met smart city?

neem contact op

CASSANDRA

accountmanager, marketeer


Idealist met internationale roots en onnavolgbare tongval

SIEBE

art director


'Ouwe rocker' met gevoel voor vorm

BIRGITTA

communicatie-adviseur, bewonerscommunicatie, tekst


Nooit mee gaan brainstormen, begint altijd te zingen

Kom langs!

Woltera van Reestraat 5
1093 MJ Amsterdam

flexibele schil

Thomas, Marc, Femke, Michiel, Carola, Saskia, Philippa, Rachid, Edo, Martijn, Jasper, Jules, Olaf, Sander, Theo, Niels, Magretha, Michael, Roderick, Johan, Anton, Isabel, Maartje, Anna, Noortje, Caroline, Oscar, Rob, Andrea …

Linda

grafisch ontwerper


Huismus met avontuurlijke insteek en altijd een tekenpotlood in de hand

We Care

SDG doel 11 – Hoe kunnen we de leefomgeving beter maken? Dat is ons uitgangspunt. We onderschrijven dan ook van harte de doelen van SDG.

We compenseren CO2-uitstoot en papiergebruik door bomen te laten planten via Treesforall. Dit bieden we ook aan voor jouw project. 

100% made and owned by women. Met Rokbar ondersteunen we eerlijke business voor vrouwen in de cacao-industrie.