Bij de Zijl

Hoe vaak lees je niet dat een woonproject de voordelen biedt van twee werelden? Rust en reuring. De lusten van stedelijke voorzieningen én van veel groen. In Bij de Zijl is dit daadwerkelijk en letterlijk waar. Bij de Zijl in Leiderdorp wordt aan drie kanten omgeven door weilanden, water en molens en aan één kant grenst het aan Leiden, echt wel een geval van reuring met zijn studenten en uitgaansleven. Daar kun je als marketeer dus niet omheen.

Iets lastiger is de precieze locatie. Een voormalige ROC-terrein dat wordt getransformeerd naar een groene woonomgeving met een mooie mix van waterwoningen, hofwoningen en terraswoningen. Veelbelovend, dat wel, maar nog niet zichtbaar. Het geplande groene plantsoen ligt er nog niet. De gevarieerde, levendige buurt ook niet. Toch biedt deze plek een unieke kans op een mooi, nieuw, ruim, eigen huis voor jonge gezinnen, afgestudeerden die Leiden uit willen en docenten en onderzoekers die aan de universiteit werken of onderzoek doen. Dat mooie toekomstbeeld gebruiken we in onze marketingplannen.

 

Garlic deed onderzoek naar de precieze doelgroep, bedacht de marketingstrategie en voerde die uit, creëerde de look&feel en maakte alle middelen, online en offline. Er zijn bijzonder veel gegadigden die de toekomst voor deze plek ook rooskleurig inzien en er graag willen wonen.

Opdrachtgever: Did vastgoed, Vink Bouw
Website: www.bijdezijl.nl

naam, project stijl, look & feel, campagne, verkoopreclame, projectpromotie, reclamemiddelen, Facebook-campagne en advertenties, socialmedia, online-displaycampagne, banners, offline promotie, grafische middelen