Blijdrecht

Aan de Doctor J. van der Haarlaan 11 in Mijdrecht ligt het zwembad Blijdrecht. Het zwembad is niet meer in gebruik (momenteel wordt het gebouw tijdelijk gebruikt door kunstenaars) en zal worden gesloopt. Het terrein wordt gebruikt voor twintig nieuwe eengezinswoningen. De wijk kenmerkt zich door veel groen. Dit karakter blijft behouden.

De nieuwe woningen worden gepositioneerd als een frisse, fijne plek om te wonen met je gezin. Veel groen, frisse lucht en ruimte om te wonen en te spelen. Kinderen kunnen hier veilig opgroeien en volwassenen hebben gezellige, aardige buren waarmee verbinding mogelijk is. Woon je in Blijdrecht, dan kun je genieten van het leven. Blijdrecht is kleinschalig en gemoedelijk. Mooi en vrolijk. Pay-off: Ruimte voor jou en mij

Letterlijk is er veel ruimte in de wijk en de omgeving om te wonen, te spelen en te recreëren. Figuurlijk geeft dat ruimte aan het gezin. Als ieder voldoende ruimte heeft, kan ieder zichzelf zijn en is er meer kans op een gezond samen zijn. Dat geldt niet alleen voor relaties binnen het gezin maar ook voor relaties met buren.

‘Voor jou en mij’ communiceert een saamhorigheidsgevoel. Een gevoel van ‘samen’. Dit is voor ons, voor ons gezin. En een gevoel van verbinding met de rest van de wijk. ‘Mij’ is tevens een knipoog naar Mijdrecht.

 

Opdrachtgever: Vink Bouw
Website: www.blijdrecht.nl

eengezinswoningen promotie, projectaanpak, nieuwbouwproject look & feel, projectbranding, nieuwbouwproject middelen, Facebook advertenties, offline promotie, start verkoop, give a way