Wijland

Thuis. Even lekker achterover met je voeten in het gras. De kinderen ravotten een stukje verderop in het weiland. Die zullen straks wel vol zand thuiskomen. Heerlijk die zon. De buren doen een spelletje aan de picknicktafel. ‘Wanneer is de volgende buurtpicknick?’, roep je. Je soest even weg. In de verte roept de grutto. Het leven is goed. In Wijland.

Wijland is een ideaal nieuwbouwproject voor gezinnen aan de noordkant van Nieuwkoop. Mooie rijtjeswoningen en zeer ruime twee-onder-eenkapwoningen met groene vergezichten, ruime tuinen, frisse lucht, de schitterende plas, zwermen vogels, wandelen, fietsen, varen. Eén klein probleem: een project op de kavels vlak naast Wijland verkocht helemaal niet.

De nieuwe wijk wordt gepositioneerd als een knusse gezinswijk waar je lekker buiten kunt wonen, maar dichtbij de geneugten van een stedelijke omgeving bent. Binnen 30 minuten ben je in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam. Den Haag of Leiden. Bijzonder centraal gelegen, dus. Wijland is buiten wonen binnen de Randstad. Een kwalitatief hoogwaardige, groene woonomgeving waar natuur en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Waar je met elkaar de gezelligheid en reuring van een community van gezinnen ervaart. Een wij-gevoel in een groen woonomgeving: Wijland, dus.

De strategie pakte succesvol uit! Slechts zes weken na de start verkoop is 70% van de woningen al verkocht, tot grote vreugde van onze klant.

 

Opdrachtgever: Vinkbouw
Website: www.woneninwijland.nl
plan van aanpak, nieuwbouwwijk, eengezinswoningen promotie, community building, projectpromotie, woningverkoop, nieuwbouwproject fasering, Facebook campagne, guerrilla actie