Deskundige projectpromotie

U bent op zoek naar een professioneel en ervaren bureau voor projectpromotie of gebiedspromotie. Heeft u een nieuwbouwproject dat u in de markt wilt zetten? Wilt u zelfbouwkavels aan de man brengen? Gaat u een grootscheepse renovatie starten en wilt u transparant met de bewoners communiceren? Heeft u plannen voor gebiedsontwikkeling waarmee u naar buiten wilt treden en waarbij u alle stakeholders wilt betrekken? Garlic, vastgoedmarketing, ondersteunt u bij projectpromotie en gebiedspromotie. Kijk hier wat wij voor u kunnen doen, of neem snel contact op voor een afspraak.

Doelgerichte projectpromotie

Garlic is gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie op het gebied van projectpromotie én gebiedspromotie:

– wij doen uitgebreid onderzoek naar doelgroepen en naar kenmerken van de locatie die van belang zijn voor de diverse doelgroepen
– op basis van het onderzoek ontwerpen we een stevige marketingstrategie
– de strategie vertalen we naar krachtige communicatiemiddelen voor het project of gebied

Op deze manier vinden wij de juiste mens op de juiste plek. Ofwel we vinden de doelgroepen die geïnteresseerd zijn in het project en in het gebied. Garlic creëert doelgerichte projectpromotie en gebiedspromotie, dus.

Projectpromotie voor alle projecten

Het gaat bij ons niet alleen om nieuwbouwprojecten. Ook bij renovatietrajecten of tijdelijke invulling van leegstand ondersteunen wij met projectpromotie. Bij de transformatie van kantoorpanden naar woningen, bij de fysieke aanpak van verouderde bejaardenwoningen naar moderne seniorenwoningen met zorgaanbod, bij de herbouw van oude loodsen naar inspirerende studentenwoningen of ateliers … De projectpromotie van Garlic is goed voor iedereen.

Neem contact op voor deskundige projectpromotie

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie, heeft u vragen, wilt u kennismaken? Ga naar onze website. Wij vertellen u daar meer over onze werkwijze als bureau voor projectpromotie en gebiedspromotie en helpen u graag verder.