Reclamebureau vastgoed in Amsterdam

U zoekt een betrouwbaar reclamebureau in vastgoed om de vastgoedmarketing van uw project op zich te nemen. Dan bent u bij Garlic, specialist in vastgoedmarketing, aan het juiste adres. Garlic is een fullservice reclamebureau voor vastgoed waar uw klant centraal staat. Of het nu gaat om de marketing van nieuwbouw, renovatie van bestaande wijken, gebiedspromotie of citymarketing … Garlic maakt een creatief en helder concept voor uw vastgoedmarketing. Ook behoefte aan een krachtige marketing- en communicatiestrategie? Kijk hier wat wij voor u kunnen doen.

Vastgoedspecialist

Garlic is een specialist in vastgoedmarketing. Wij hebben al veel projectonwikkelaars, gemeenten, bouwers en investeerders ondersteund met onze kennis en ervaring. We bedenken niet alleen een sterk concept voor de marketing en communicatie van uw vastgoed, maar maken ook alle middelen. Online en offline, voor alle doelgroepen van laag tot hoog segment, van uitgebreid locatie- en doelgroepenonderzoek tot een out-of-the-box campagne op Facebook. Garlic is hét reclamebureau voor vastgoed. Wij weten wat uw doelgroep intrigeert.

Vastgoedmarketing op maat

Voor uw vastgoedmarketing bedienen wij u op maat. Heeft u behoefte aan een onderzoek om meer te weten over uw doelgroep of wat de locatie uw doelgroep te bieden heeft? Wilt u een pakkende naam voor uw project, een logo en look&feel, of wilt u vooral een social-mediacampagne inzetten? Ons reclamebureau voor vastgoed denkt met u mee en vult uw vastgoedvraag in met modules die u nodig heeft.

Contact met ons reclamebureau voor vastgoed

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie, heeft u vragen, heeft u een project? Ga dan naar onze website. Wij vertellen u daar meer over onze werkwijze bij vastgoedmarketing en helpen u graag verder.